Diensten

Es Majeur biedt muziektherapie en supervisie. Je kunt er terecht voor zowel individuele als groepstherapie en supervisie.
Na een telefonisch contact wordt er een afspraak gemaakt voor een intake of kennismaking. Daarin zal duidelijk worden wat Es Majeur voor je kan betekenen en worden er afspraken gemaakt.

Muziektherapie kan worden ingezet voor volwassenen of ouderen met neurologische problemen, zoals de ziekte van Parkinson, dementie, gevolgen na een beroerte, hersenbloeding of niet aangeboren hersenletsel, sociale problemen of verwerkingsproblemen.
Muziektherapie is er ook voor de jongere, volwassene of oudere met een psychisch probleem zoals depressie of als je je niet goed kunt uiten. Muziektherapie kan ook helpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, voor jezelf op te komen en nog meer.

Supervisie voor professionals. Als beroepsprofessional blijf je je hele leven ontwikkelen. Het kan verrijkend of helpend zijn om je beroepspraktijk eens tegen het licht te houden. Reflectie op je werkervaringen onder begeleiding van een supervisor. Dit kan in een individueel traject maar ook in groepsverband. Supervisie kan ook online plaatsvinden.

Wie is Es Majeur?