Loopbaancoaching

In alle openheid en jouw tempo op zoek naar je eigenheid, talenten en passie, dáár zit je drijfveer om die baan te vinden die echt bij je past. 

In gesprekken, creatieve en soms verrassende werkvormen gaan we samen op ontdekkingstocht. Je blijft niet in ideeën en gedachten hangen, maar komt in actie! 

En als verlies van je baan en/of je gezondheid speelt en nu nog een zware last voor je is, werken we dat thema eerst uit, zodat je deze gebeurtenissen kunt ombuigen naar die mooie volgende stap in je loopbaan.Voel je dat het nu de tijd is om deze ontdekkingstocht aan te gaan?Deze uitdaging ga ik graag met je aan!

Muziek is mijn ware passie en mijn werk. Het raakt me, het ontspant me en is mijn uitlaatklep. Het heeft me gevormd en is een belangrijk deel van mijn leven.

Ik ben ervan overtuigd dat je geraakt wordt in de zoektocht naar die baan die bij je past. 

Deze opening gebruik ik in mijn coaching. Het ontdekken van die passende baan gaat namelijk over jou, over wie jij bent, over jouw eigenheid, passie en talenten. En ieders weg hier naartoe is anders. 

Je werk vervult een groot deel van je leven en is heel bepalend voor hoe jij je voelt. Als je werk niet (meer) bij je past, kan dat een negatief gevoel of negatieve houding veroorzaken. Verandering is niet gemakkelijk. In je hoofd weet je misschien wel dat het goed voor je zou zijn om van baan te veranderen, maar de actie volgt maar niet.  Of je voelt wel dat er iets mag veranderen in je werk, maar je kan het nog niet verwoorden. Zet jouw welzijn en je gezondheid voorop. Daar gaan we voor! 

Ik ben Certified Happy at Work Coach en maak gebruik van de methodiek ‘In 9 stappen naar werk dat bij je past’. In mijn praktijk Es Majeur is mijn motto: Klank voor verandering! Het vorm geven aan veranderprocessen. Ik gebruik talrijke waardevolle en creatieve werkvormen om je thema’s uit te werken.

Binnen het loopbaantraject volgens de methodiek: "in 9 stappen naar werk dat bij je past", krijg je 6 coach-sessies van 1,5 tot 2 uur en toegang tot de online leeromgeving van "The Happy at Work Agency" met video's, tools en werkboek. 

De kosten zijn:

  • zakelijk traject        € 2795,00 excl. BTW
  • particulier traject    € 2195,00 incl. BTW

Denken in mogelijkheden, een positieve insteek en een vleugje humor: zo wil ik je graag helpen! Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze weg uit te werken!

Het is ook mogelijk om losse coach-sessies te boeken. Dan zijn de kosten: 

  • 1 coach-sessie van 1,5 tot 2 uur: € 150,00 incl. BTW
  • 3 sessies van 1,5 tot 2 uur: € 425,00 incl. BTW (te gebruiken binnen 6 maanden)
  • 6 sessies van 1,5 tot 2 uur: € 795,00 incl. BTW (te gebruiken binnen 12 maanden)

 

 

 

Meer informatie?